Výhody nákupu na Luxusnimatrace.eu

1+1 matrace zdarma

Akce matrace

Doprava zdarma


Dr. Sleep Vám pomůže s výběrem správné matrace do postele!

Nákup na splátky


» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu Luxusnimatrace.eu se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. na ochranu osobních dat.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a jejich odstranění z naší databáze a další zákonná práva k těmto údajům. Osobní data, která kupující uvede při objednání, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům.

Vyjímku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, nutných k bezproblémovému doručení zboží.

Zákazník tímto také souhlasí k zaslání krátkého dotázníku "spokojenosti s nákupem" ze serveru heureka.cz.


V případě registrace nám dáváte automaticky souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit.

  • osobní data můžete editovat/mazat v zákaznické sekci
  • popřípadě zaslat na email: polovka1@seznam.cz

 

© 2011-2015 - Luxusnimatrace.eu - Studio zdravého spánku Bruntál. :: SEO-friendly.cz - Optimalizace e-shopu :: Ubytování Karlov
YTAwY